Stulz biedt warmtepompen, energie en duurzaamheid

Stulz biedt warmtepompen, energie en duurzaamheid

Sinds de oprichting in 1959 heeft STULZ zich ontwikkeld tot een wereldwijd toonaangevende leverancier van klimaatoplossingen. Precisiekoeling, comfortkoeling, luchtbevochtiging en warmtepompen: tegenwoordig gaat het niet meer om de vraag welk afzonderlijk systeem moet worden gebruikt, maar meer om wat de beste totaaloplossing is voor de betreffende taakstelling.

Stulz biedt warmtepompen, energie en duurzaamheid

STULZ biedt een breed scala warmtepompen aan, waaronder de Q-Ton van MHI (Mitsubishi Heavy Industries), een warmtepomp die tot 50 procent op energiekosten kan besparen en tot wel 70 procent op CO2-uitstoot. Tijdens de Duurzaam Verwarmd beurs in EXPO Haarlemmermeer (19-21 maart aanstaande) zal het bedrijf deze nieuwe ontwikkelingen en producten op het gebied van warmtepompen en comfortkoeling laten zien.

Comfortkoeling

Als partner op het gebied van klimaatoplossingen streeft het STULZ ernaar om de klant te voorzien van kennis en service die niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook op duurzaamheid is gericht. Naast warmtepompen introduceert het bedrijf ook nieuwe ontwikkelingen op het gebied van comfortkoeling, in samenwerking met MHI. Ontwikkelingen op het gebied van koudemiddelen en regeltechniek kunnen niet ontbreken als we het over duurzaamheid en energieneutraal hebben. Het optimaal laten werken van de verschillende koelsystemen is een belangrijke doelstelling voor ons, maar ook voor de klant. En dat erkennen wij als bedrijf in de klimaatbranche maar al te goed.

Inverter-plus technologie

Naast MHI-warmtepompen levert STULZ ook warmtepompen vanuit een partnership met de Duitse fabrikant REMKO. Het vlaggenschip van dit merk is de ArtStyle-warmtepomp. Met de REMKO ArtStyle-warmtepomp kiest u voor de nieuwste inverter-plus technologie. Ook bij een lage buitentemperatuur zijn hoge aanvoertemperaturen en goede prestaties mogelijk. Bij deze toekomstgerichte technologische oplossing past het compressortoerental zich nauwkeurig en traploos aan, aan de respectievelijk vereiste koel- en warmtebehoefte. Door deze precieze, vloeiende regeling wordt in vergelijking met niet-invertersystemen een bijzonder energiebesparend, efficiënt bedrijf met een hoog jaarrendement bereikt.

Subsidie

Ook heeft STULZ in samenwerking met REMKO de RBW warmwater-warmtepomp in het portfolio opgenomen. Waarbij tot 70 procent van de warmte-energie gratis warmte is uit de omgevingslucht. Zo ontziet u zowel uw portemonnee als het milieu. Met de koele afvoerlucht kunnen aangrenzende kamers worden geklimatiseerd en ontvochtigd. Vooral voordelig is de opstelling in ruimten waar warmte wordt afgegeven door warmtebronnen. U kunt tot 1.250 euro subsidie ontvangen voor deze warmtepomp. Ook is bij de meeste REMKO-warmtepompen aansluiting mogelijk op een thermisch zonnesysteem, wat de toepassing van zonne-energie mogelijk maakt.

Onze service-afdeling sluit aan op de filosofie omtrent duurzaamheid en efficiëntie. Met ervaren en kundige onderhoudstechnici biedt STULZ niet alleen een landelijk servicenetwerk, maar biedt het bedrijf ook kennis en informatie op het gebied van duurzame klimaatoplossingen. Onderhoud en advies zijn een belangrijk aspect. Voor duurzaamheid en energieneutrale klimatisering zijn onderhoud en de optimale werking van uw apparatuur cruciaal.

Pioniers

De van origine Duitse onderneming wordt gekenmerkt door intensief contact met afnemers, een innovatief karakter, en een pioniersrol bij de introductie van airconditioning in Nederland. Wij zijn specialisten in ons vakgebied en beschikken over een hoog niveau van technische expertise dat zich uitstrekt tot ver buiten onze core business.
Het assortiment omvat precisiekoeling zoals traditionele koelruimtekoeling, high-density koeling, chillers, container-modules en luchtbehandelingskasten met adiabatische koeling. Het bedrijf profileert zich als dé partner voor klimaatoplossingen met producten in de precisiekoeling, comfortkoeling, luchtbevochtiging en warmtepompen. STULZ voert daarin de merken van partners MHI, CAREL en REMKO.

Duurzaam verwarmd

Bent u benieuwd naar bovengenoemde ontwikkelingen? Bezoek onze websitevoor meer informatie over alle producten en diensten. Ook vindt u hier meer informatie over hoe u gratis onze stand kunt bezoeken op Duurzaam Verwarmd, dat op 19, 20 en 21 maart in Haarlemmermeer plaatsvindt. Wij zien u graag terug via één van onze kanalen en staan u anders graag telefonisch of middels een persoonlijke afspraak te woord.

Dit artikel is gesponsord door STULZ.

Eerder verschenen