nieuws

Fietstocht langs renovatiewoningen met warmtepomp

Sector

Huisbezitters in de omgeving van Houten die zich afvragen of de aanschaf van een warmtepomp verstandig is, kunnen komend weekend op bezoek bij een ervaringsdeskundige. Zaterdag 19 oktober wordt in Houten voor de tweede keer een fietstocht georganiseerd langs drie ‘gangbare’ jaren ’80 woningen met een warmtepomp.

Fietstocht langs renovatiewoningen met warmtepomp

De bewoners van de drie huizen die worden bezocht, hebben al enkele jaren ervaring met een eigen lucht/water-warmtepomp. Daardoor kunnen ze precies vertellen welke voor- en mogelijke nadelen ze als eindgebruiker ervaren. In mei van dit jaar trok de eerste ‘warmtepompfietstocht’ al veel belangstelling. Net als die eerste tocht wordt ook de nieuwe fietstocht georganiseerd door het bewonersplatform EnergieRijk Houten en wijkplatform De Hoeven Energie. Wie komend weekend mee wil  rijden (de tocht duurt van 10.00 tot 13.00 uur) kan zich opgeven via fietstocht@energierijkhouten.nl.
Als het aantal beschikbare plaatsen wordt overschreven, worden nieuwe aanmelders op een reservelijst geplaatst.

Reageer op dit artikel