nieuws

Merosch Summer Pitch biedt podium aan tien innovaties

Sector

Adviesbureau Merosch wil een toonaangevende rol in de verduurzaming van de gebouwde omgeving spelen. Dit vanuit de overtuiging dat het beter moet en kan, zo stelt het bedrijf. Kennisdeling en co-creatie zijn daarbij essentieel. Daarom geeft Merosch een podium aan partijen met nieuwe duurzame innovatieve oplossingen voor de gebouwde omgeving.

Merosch Summer Pitch biedt podium aan tien innovaties

Op vrijdag 28 juni 2019 organiseert Merosch de Merosch Summer Pitch. Tijdens dit evenement geven tien partijen een pitch van vier minuten over een innovatieve duurzame oplossing in de gebouwde omgeving. Merosch zorgt ondertussen voor hapjes en drankjes: “Eten, drinken, netwerken en nieuwe ontdekkingen doen: uw vakantie kan niet beter starten!”, aldus de organisatoren.

Aanmelden voor een pitch

Geïnteresseerden die een pitch willen geven over een innovatief product dat bijdraagt aan een ‘duurzamere energieleverende’ gebouwde omgeving kunnen zich aanmelden via het aanmeldformulier op de website van Merosch. Een pitch is beperkt tot 4 minuten. De kosten van de borrel en barbecue worden onder de pitchers verdeeld (met een maximum van 150 euro).

Luisteren naar de pitches 

Wie geen pitch wil geven, maar wel graag alle pitches wil horen en mee wil borrelen en eten, kan het evenement gratis bezoeken. Enige voorwaarde daarbij is dat bezoekers werkzaam moeten zijn in het soort projecten waar ook Merosch in actief is. De doelgroep van de Merosch Summer Pitch bestaat uit gemeenten, woningcorporaties, architecten en projectontwikkelaars.

Programma

De Summer Pitch duurt van 15.30 tot ongeveer 19.00 uur. Het programma van de middag is als volgt:
• 15.30 – 16.00: Inloop met drankje/borrelhapje.
• 16.00 – 17.00: De tien pitches van elk vier minuten.
• 17.00 – 19.00: BBQ: gezellig eten en drinken (ook vegetarisch).

Reageer op dit artikel