congres

Sector

Workshops op de IEA Heat Pump Conference 2017

Workshops op de IEA Heat Pump Conference 2017

De 12e editie van de driejaarlijkse IEA Heat Pump Conference vindt van 15 tot 18 mei plaats in Rotterdam. De conferentie, die als hoofdthema ‘Rethink Energy, act now!’ heeft, begint op de eerste dag met zes workshops, waarna nog drie dagen met presentaties volgen.

 

Met deelnemers uit meer dan 30 landen wordt het evenement een belangrijke gebeurtenis voor beleidsmakers, bestuurders en vertegenwoordigers uit de industrie, nutsbedrijven en de publieke sector, R&D-managers en technische mensen, energie-managers, en consultants.

Energiedistributie, grondbronnen en combinaties met zonne-energie

Op maandag 15 mei 2017 hebben de vertegenwoordigers van het TCP-HPT (Technology Collaboration Programme Heat Pumping Technologies) in samenwerking met andere IEA TCP’s zes workshops ontwikkeld. De onderwerpen daarvan zijn:

• NZEB (Net Zero Energy Building) bij renovatie van residentiële toepassingen, als een van de grootste uitdagingen voor de bouwsector.
• Slimme energiedistributiesystemen, stadsverwarming en energiestrategieën in de stedelijke omgeving.
• Industrie: het sluiten van de productiecycli ter voorkoming van warmteverliezen.
• Toekomst van de airconditioning, volgens het de zienswijze van het Amerikaanse Department of Energy
• Grondbronnen en de jaarlijkse thermische-energieopslag.
• De combinatie van warmtepompen met zonne-energie, een win-win oplossing.
Klik hier voor meer informatie over de workshops.

Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers (maximaal 60) bij deze workshops. Registreer daarom zo vroeg mogelijk. De ‘early bird’-sluitingsdatum is 1 maart 2017. Wie zich registreert voor die datum, krijgt een korting van meer dan 150 euro op de prijs. De definitieve online registratie-deadline is 12 mei.

Klik hier voor meer informatie over de IEA Heat Pump Conference 2017.

Reageer op dit artikel