congres

Sector

Warmtenetwerk organiseert bijeenkomst over de Warmtetafel en Energieagenda

Warmtenetwerk organiseert bijeenkomst over de Warmtetafel en Energieagenda

Met de Energieagenda heeft minister Kamp definitief de weg ingeslagen naar een aardgasloze gebouwde omgeving. Dit is een omvangrijke operatie die vragen oproept. Bijvoorbeeld: wat zijn de alternatieven, hoe maak je een keuze en wie gaat daarover? Deze en andere onderwerpen worden besproken aan de zogeheten ‘Warmtetafel’.

Aan die ‘Warmtetafel’ nemen, naast de ministers Blok en Kamp en staatssecretaris Dijksma, onder andere belanghebbenden vanuit provincies, gemeenten, industrie, woningcorporaties, energiesector en huurders deelnemen.

Informatie over stand van zaken

Om uitleg te geven over de stand van zaken rond die Warmtetafel, organiseert Warmtenetwerk op woensdag 1 februari een informatieochtend om belangstellenden bij te praten over alle ontwikkelingen. Tijdens deze ochtend wordt over de volgende onderwerpen gesproken:

. Wat is doel van de Warmtetafel en bijbehorende werkgroepen?
. Wat zijn de tussenresultaten?
. Wat zijn de volgende stappen?
. Wat is de relatie met de Energieagenda?

Deelname en inschrijving

Deelname aan deze bijeenkomst is gratis, maar inschrijving vooraf is verplicht, via de website van Warmtenetwerk.
De bijeenkomst vindt van 9.30 tot 12.30 uur plaats in Eneco World (vlakbij treinstation Rotterdam Alexander)

Reageer op dit artikel