nieuws

Alblasserdam start bouw van 33 gasloze woningen

Projecten

De gemeente Alblasserdam en Alblasserwerf c.v. (een samenwerking van ontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed) geven komende week het startsein voor de bouw van 33 duurzame woningen in project Kade Noord in Alblasserdam.

Alblasserdam start bouw van 33 gasloze woningen

De zes kadewoningen en 27 luxe appartementen op Kade Noord zijn voorzien van een individuele bodemwarmtepomp en zonnepanelen, en worden niet aangesloten op het gasnet. Wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam verricht op 24 juni in het bijzijn van de toekomstige bewoners een officiële handeling om de start van de bouw te vieren. Naar verwachting worden de woningen in het derde kwartaal van 2020 opgeleverd. Met de voltooiing van Kade Noord – dat op het terrein van de voormalige scheepswerf van Verolme wordt gerealiseerd – wordt de gebiedsontwikkeling De Werven in Alblasserdam afgerond. Hier zullen dan 400 woningen zijn gerealiseerd.

Reageer op dit artikel