nieuws

Nieuw filiaal McDonald’s voorzien van warmtepompen

Projecten

Op Foodcourt Uden, nabij de gelijknamige plaats in Noord-Brabant, heeft McDonald’s een nieuwe vestiging geopend zonder gasaansluiting. Zowel de verwarming van het gebouw als alle keukenapparatuur van het fastfoodrestaurant werkt ‘all-electric’.

Nieuw filiaal McDonald’s voorzien van warmtepompen

Volgens de Amerikaanse keten is de nieuwe vestiging uitgerust met ‘de laatste duurzaamheidsvoorzieningen’. Zo is de locatie voorzien van led-verlichting, zijn er watervrije urinoirs aangelegd en werken de friteuses in de keuken op groene stroom.
Het fastfoodrestaurant, dat 179 zitplaatsen telt, wordt verwarmd middels warmtepompen. Verdere technische details over de  installatie zijn overigens niet bekendgemaakt.

Reageer op dit artikel