nieuws

Thercon presenteert nieuwe lucht/water-warmtepomp van Atlantic

Markt

Thercon is sinds kort de exclusieve leverancier van de Loria-serie lucht/water-warmtepompen van Atlantic. Volgens Thercon biedt de serie de ‘de beste EPC-prestaties, mede dankzij zijn hoge energieklasse’.

Thercon presenteert nieuwe lucht/water-warmtepomp van Atlantic

Met de Loria levert Thercon naar eigen zeggen ‘een comfortabele totaaloplossing om woningen duurzaam te verwarmen en koelen’. Zo kan de warmtepomp worden toegepast voor vloerverwarming, LTV-convectoren, de productie van tapwater, en koeling via een watercircuit.
De warmtepompen worden geleverd met onder andere een Honeywell cv-regeling, geïntegreerd expansievat, veiligheidsventiel en manometer. De serie is ook verkrijgbaar in een DUO-uitvoering met geïntegreerd opslagvat van 190 liter voor sanitair water.

Meer informatie: Thercon

Reageer op dit artikel