nieuws

Volop activiteiten rond warmtepompen op Vakbeurs Energie

Markt

De Vakbeurs Energie, die van  8 tot en met 10 oktober in Den Bosch plaatsvindt, geeft een actueel beeld van de ontwikkelingen en oplossingen op het gebied van  energievoorziening en energietransitie. Warmtepompen spelen daarin een belangrijke rol en zullen alom op de beurs aanwezig zijn.

Volop activiteiten rond warmtepompen op Vakbeurs Energie

Om u een goed beeld van alle activiteiten op de Vakbeurs Energie heeft de beursorganisatie De Energiegids uitgegeven. Hierin vindt u een overzicht van het uitgebreide beursprogramma vol lezingen en debatten. Evenals een overzicht van de exposanten, een plattegrond en beursnieuws.

Het Nederlands Wamtepomp Congres

Tijdens de Vakbeurs Energie vindt Het Nederlands Warmtepomp Congres plaats. Op het congres van dit jaar staat de vraag centraal of en hoe warmtepompen in bestaande woningbouw ‘haalbaar en betaalbaar’ zijn. Deskundigen schijnen hier vanuit verschillende invalshoeken hun licht op. Belangrijk is om u van te voren aan te melden voor dit congres, dat op 9 oktober plaatsvindt.

Beursinformatie

Vakbeurs Energie vindt op 8, 9 en 10 oktober 2019 plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Tegelijkertijd en op dezelfde locatie wordt de beurs Industrial Heat Power georganiseerd. De beurzen zijn dagelijks van 10.00-17.00 uur geopend. Zie voor meer informatie vakbeursenergie.nl en industrialheatandpower.nl.

Reageer op dit artikel