nieuws

Portugese fabrikant warmwaterboilers wordt onderdeel van Inventum

Markt

De Nederlandse producent van warmwater-, warmtepomp- en ventilatieproducten Inventum heeft een niet nader aangeduid bedrag geïnvesteerd in het Portugese Metalurgía Videira. Videira is een van de marktleiders in de productie en distributie van warmwaterboilers. 

Portugese fabrikant warmwaterboilers wordt onderdeel van Inventum

“Videira heeft als familiebedrijf een indrukwekkende groei doorgemaakt en wordt algemeen erkend als een OEM-fabrikant van hoge kwaliteit”, aldus Richard Verbree, CEO van Inventum. “We kijken uit naar de verdere ontwikkeling van Videira onder leiding van Carlos en Rui Rocha, de gezamenlijke directeuren van dat bedrijf.” Volgens Videira geeft de samenwerking met Inventum het Portugese bedrijf toegang tot ‘een schat aan expertise en ervaring’ die het bedrijf naar de volgende fase zal brengen. “Als gezamenlijke directeuren en aandeelhouders kijken we ernaar uit ons bedrijf verder te ontwikkelen als onderdeel van de Inventum-groep”.

Reageer op dit artikel