nieuws

Galletti introduceert nieuwe ventilatorconvector

Markt

Galletti heeft de Art-U geïntroduceerd, een nieuwe designventilator binnen het gamma aan ventilatorconvectoren. Door de nieuwe ventilator uit te rusten met hoogefficiënte warmtewisselaars wist de Italiaanse fabrikant een ontwerp te maken met een ‘diepte’ van slechts 10 centimeter.

Galletti introduceert nieuwe ventilatorconvector

De Art-U maakt gebruik van tangentiale ventilatortechnologie die volgens de fabrikant voor een zeer laag geluidsniveau zorgt. Daarnaast heeft de convector volgens Galletti een ‘extreem laag energiegebruik’, door toepassing van de modulerende invertergestuurde BLDC-motor.

‘Duurzaam alternatief’

De Art-U kan in verschillende kleuren worden geleverd, in een capaciteitsrange die bestaat uit vijf modellen met een vermogen tussen 1 en  4 kW. In combinatie met een warmtepomp en de regeltechniek van Galletti is de nieuwe convector in veel situaties ‘het duurzame alternatieve systeem voor traditionele verwarming’, aldus de fabrikant.
De producten van Galletti worden in Nederland gedistribueerd door Airconair.

>Leestip: ‘Gas- en olieketels moeten in 2030 worden verboden’.

> Leestip: Radiatoren voor lage temperaturen maken een opmars.

> Leestip: Beperkingen rond laagtemperatuur-afgiftesystemen in bestaande bouw.

Reageer op dit artikel