nieuws

Groothandel Wasco introduceert nieuw assortiment voor warmtepompen

Markt

Wasco presenteert naar eigen zeggen ‘het meest uitgebreide assortiment onderdelen voor warmtepompen’. Met de toevoeging van deze onderdelen aan de catalogus anticipeert de groothandel op ontwikkelingen in de markt en verstevigt het bedrijf zijn ‘leidende positie’ in Nederland op het gebied van onderdelen.

Groothandel Wasco introduceert nieuw assortiment voor warmtepompen

Door de uitbreiding van het assortiment kunnen service- en onderhoudsmonteurs voortaan ook bij Wasco terecht bij het verhelpen van storingen aan de meest gangbare merken warmtepompen. De belangrijkste onderdelen van de merken Nibe, Techneco, Mitsubishi Electric, alpha innotec, Stiebel Eltron, Remeha, AWB, IthoDaalderop, Daikin, Vaillant, Haier, Nefit, Inventum, ATAG en Artel zijn nu uit
voorraad leverbaar. “Dit assortiment wordt continu uitgebreid om zo de one-stop-shop onderdelenleverancier te blijven die installerend Nederland gewend is”, aldus de groothandel.
De modellen van bovenstaande merken zijn op de website te vinden, met behulp van de de vernieuwde Wasco onderdelenzoeker. Als de monteur er met behulp van deze tool niet uitkomt,  kan de onderdelenverkoop-binnendienst van de groothandel assistentie verlenen.

Reageer op dit artikel