nieuws

Tablet of mobieltje wordt warmtebeeldcamera

Markt

Met de opkomst van de warmtepomp wordt vloerverwarming steeds belangrijker. Fabrikanten spelen daarop in; niet alleen met verwarmingssystemen voor in de vloer, maar ook met inspectietools zoals een warmtebeeldcamera.

Tablet of mobieltje wordt warmtebeeldcamera

De FLIR One is zo’n warmtebeeldcamera. Bijzonder is dat deze aan een smartphone of tablet kan worden gekoppeld. Met de camera kan vloerverwarming worden gelokaliseerd, evenals warmtelekken en koudebruggen, maar ook vochtplekken en lekkages.

Er zijn ook stand-alone warmtebeeldcamera’s beschikbaar: FLIR heeft hiervoor de compacte C2 en C3 warmtebeeldcamera. Beide maken naast de thermische foto een gewone foto, worden geleverd met app software en zijn uitgevoerd met een touchscreen.

Warmtebeeldcamera.nl is de webshop van Sensor, de FLIR Platinum distributeur en specialist op het gebied van FLIR warmtebeeldcamera’s en FLIR en Extech meetinstrumenten. Sensor exposant op Vakbeurs Energie en van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 oktober te vinden in de Brabanthallen in Den Bosch: hal 3, stand F.026.

Professionals hebben gratis toegang tot Vakbeurs Energie. Klik hier voor registratie.

Reageer op dit artikel