nieuws

LG en Centercon organiseren ‘Warmtepomp Roadshow’

Markt

LG en Centercon organiseren ‘Warmtepomp Roadshow’

Installateurs kunnen vanaf oktober hun kennis over ontwikkelingen rondom de warmtepomp vergroten tijdens de Warmtepomp Roadshow, georganiseerd door LG en Centercon. Gedurende twee maanden vinden inspirerende ontbijtsessies plaats in heel Nederland, één in iedere provincie. Het delen van kennis op het gebied van warmtepompen staat hierbij centraal.

Doordat de Nederlandse regering het gebruik van gas de komende jaren drastisch gaat indammen, is het voor professionals cruciaal om up-to-date te blijven wat betreft ontwikkelingen rondom gasloos verwarmen. De Warmtepomp Roadshow biedt installateurs de mogelijkheid om zich gratis te laten bijspijkeren over alle belangrijke aspecten van de warmtepomp.

Ontbijt en workshops
In elke Nederlandse provincie vindt in oktober of november een ontbijtsessie plaats, met daarin drie aaneensluitende workshops. Na het volgen van de sessies – met gratis ontbijt – is de installateur volledig op de hoogte van alle belangrijke elementen, zoals wetten, subsidies en besluiten rondom gasloos bouwen. Ook worden er praktische tips gegeven over onder meer het ontwerp, keuzes voor het afgiftesysteem en de verkoop van warmtepompen. Aansluitend aan de ontbijtsessie is er ruimte voor het stellen van vragen en volop mogelijkheid om met de experts van Centercon of LG in gesprek te gaan.

De ontbijtsessies vinden plaats van 07.30 tot 10.00 uur en zijn gratis te bezoeken voor professionals uit de installatiebranche. Per locatie zijn er ongeveer dertig plekken beschikbaar. Meer informatie over de locaties, bijbehorende data en het aanmeldformulier zijn te vinden op de roadshow-website.

> Eerder dit jaar bleek uit onderzoek dat zestig procent van de installateurs niet op de hoogte is van de wettelijke verplichtingen rondom het werken aan warmtepompen.

Reageer op dit artikel