nieuws

Nibe stelt nieuwe Service Manager aan

Markt

Nibe stelt nieuwe Service Manager aan

Met ingang van 6 juni aanstaande treedt Rob van der Graaf bij Nibe in dienst als Service Manager. Rob woont in Dordrecht en beschikt over brede ervaring in de installatiebranche. Bij Nibe wordt hij verantwoordelijk voor het verder uitbreiden en optimaliseren van de afdeling After Sales.

Tussen 1991 en 2009 was Rob werkzaam in diverse technische, commerciële en leidinggevende functies, achtereenvolgens bij ThermoNoord, York en Johnson Controls. Als Operations Manager Service Nederland was hij bij Johnson Controls sinds 2009 resultaatverantwoordelijk voor de hele serviceorganisatie. Bij Nibe gaat Rob na een uitgebreide introductie leiding geven aan het serviceteam. Daarnaast is het zijn verantwoordelijkheid om de service van Nibe op strategisch niveau uit te bouwen, het pakket servicediensten te verbreden, de servicekwaliteit te bewaken, de klantenbinding te vergroten en interne processen en procedures te optimaliseren.

Reageer op dit artikel