nieuws

Airview introduceert nieuwe range watergekoelde multiscroll-koudwatermachines en -warmtepompen

Markt

Airview introduceert nieuwe range watergekoelde multiscroll-koudwatermachines en -warmtepompen

Airview Luchtbehandeling introduceert een nieuwe range multiscroll-koudwatermachines en warmtepompen. De Clivet WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines en WSHN-XSC3 water/water-warmtepompen vormen volgens Airview ‘het antwoord voor middelgrote en grote capaciteiten’. De koudwatermachines en warmtepompen maken onderdeel uit van de Clivet SPINchiller3-serie, een productrange die speciaal voor de grotere capaciteiten is ontwikkeld.

De Clivet SPINchiller3-serie combineert multiscrolltechnologie met een dubbel koudemiddelcircuit, voor een hoge betrouwbaarheid en een optimale werking in deellast. Juist omdat veel koudwatermachines en warmtepompen het grootste deel van het jaar in deellast functioneren, zorgt een optimale werking in deellast voor aanzienlijk energiebesparingen. Met deze gedachte als uitgangspunt zijn de Clivet SPINchillers ontwikkeld.

Open of gesloten bron

De WSH-XSC3 watergekoelde koudwatermachines zijn leverbaar in een capaciteitsrange van 217 tot 731 kW. De omkeerbare warmtepomp WSHN-XSC3 is leverbaar met een verwarmingscapaciteit van 243 tot 884 kW. De machines zijn standaard geschikt voor toepassing met een open of gesloten bron. Tot de opties van de units behoren onder meer energieterugwinning, een diversiteit aan geïntegreerde pompen, koppeling met een GBS, en een koudemiddellekkagedetector inclusief automatische afpompfunctie.
Meer informatie: www.airview.nl

Reageer op dit artikel