nieuws

Warmtepompen centraal in televisieprogramma

Markt

Warmtepompen centraal in televisieprogramma

Groen Licht, een journalistiek reportageprogramma over ‘groene feiten en fabels’, is aanstaande maandag volledig gewijd aan warmtepompen. In het wekelijkse tv-programma, dat iedere maandag wordt uitgezonden op NPO 2, wordt momenteel aandacht besteed aan ‘gasloos wonen’.

 

Volgens de programmamakers is Groen Licht gericht op ‘iedereen die geïnteresseerd is in een groener leven, voor zichzelf en een betere wereld’. Daarbij wordt kritiek niet geschuwd: feiten worden benoemd, maar fabels waar mogelijk doorgeprikt.

Groen Licht over warmtepompen

Voor de uitzending van aanstaande maandag is onder andere input geleverd door de Dutch Heat Pump Association, maar in hoeverre daar door de programmamakers gebruik van wordt gemaakt, is niet bekend – evenmin als de precieze insteek van de uitzending.
De Groen Licht-editie over warmtepompen wordt op maandag 3 april om 19.20 uitgezonden op NPO 2.

Reageer op dit artikel