nieuws

Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Markt

Vaillant Group biedt online advies op maat met TPAonline

Vaillant Group presenteert TPAonline, een tool waarin adviseurs, architecten en aannemers gratis online adviesgesprekken kunnen voeren met deskundigen. Adviseurs, architecten en aannemers hebben veel vragen, maar doorgaans ook een overvolle agenda. Met TPAonline wil Vaillant Group het inwinnen van deskundig advies zo eenvoudig mogelijk maken.

Het voorbereiden van nieuwbouw- en renovatieprojecten, aanbestedingen of klantgesprekken over vervanging van bestaande verwarmings- en klimaatbeheersystemen vergt veel markt- en technische kennis. Hierbij kan het gaan om vragen over subsidieregelingen, of bijvoorbeeld technisch projectadvies bij het overstappen op een hybride of all electric warmtepomp-installatie. Via de tool kan op elk gewenst moment een afspraak worden ingepland voor een online adviesgesprek met één van de Technische Project Adviseurs van Vaillant Group.
De tool is online te bereiken, zonder een applicatie te downloaden.

Reageer op dit artikel