nieuws

One Solution Holland (OSH) neemt nieuw bedrijfspand in gebruik

Markt

One Solution Holland (OSH) neemt nieuw bedrijfspand in gebruik

Warmte- en koudespecialist OSH, onder andere leverancier van het plug&play bodem-energiesysteem ONE, heeft zijn nieuwe bedrijfspand in gebruik genomen. De ‘officiële’ opening vindt naar verwachting plaats in mei, maar afgelopen week werd de bedrijfsnaam al op de gevel aangebracht.

Het nieuwe pand, dat zo’n 1.600 m² vloeroppervlakte telt, is net als de vorige locatie van OSH gevestigd in Zaltbommel. Het bestaat uit kantoor-, vergader- en presentatieruimten, een magazijn en een assemblagehal waar de onlangs geïntroduceerde distributiesets voor de ONE worden samengesteld.

Praktijkvoorbeeld

Een van de meest in het oog springende elementen in het pand is de ONE-installatie, die volledig zichtbaar in de ontvangsthal staat. “We zijn trots op het succes van de ONE en laten dat graag zien”, aldus directeur Toon van Engelen. “En doordat we ons eigen pand duurzaam met de ONE verwarmen en koelen, hebben we een inspirerend praktijkvoorbeeld letterlijk – in huis. Geïnteresseerde marktpartijen kunnen hier zelf ervaren hoe dit systeem werkt.”

Portfolio

OSH’s eigen ONE-installatie past daarmee prima in de opzet van het nieuwe bedrijfspand. Er zijn namelijk ook andere producten uit het portfolio te zien, zoals de warmtepompen van Waterkotte, de ONE-distributieset, en warmtewisselaars van Alfa Laval. Op de bovenverdieping van het gebouw is een complete opleiding- en instructieruimte ingericht.

Het nieuwe adres van OSH is: Valeton 10, 5301 LW Zaltbommel | T 0418-510060
Meer informatie over de activiteiten van OSH is te vinden op de website.

 

Reageer op dit artikel