nieuws

Digitale versie Marktgids Warmtepompen 2018 gratis verkrijgbaar

Markt

Digitale versie Marktgids Warmtepompen 2018 gratis verkrijgbaar

De nieuwe Marktgids Warmtepompen 2018 is verschenen. In deze gids staan alle relevante marktpartijen die actief zijn met betrekking tot warmtepompen in de woningbouw en utiliteit. Bovendien is een aantal artikelen over de meest actuele trends opgenomen. De gids is inmiddels ook (gratis) in een digitale versie verkrijgbaar.

“Een warmtepomp werkt alleen goed als hij samen met de bron en het afgiftesysteem een perfect afgestemd systeem vormt. Het is daarom van groot belang dat marktpartijen elkaar weten te vinden en op elkaars kennis kunnen vertrouwen”, zegt Uko Reinders, hoofdredacteur van Vakblad Warmtepompen. “Voor de redactie van het blad was dit reden om deze Marktgids samen te stellen. Met deze gids kunnen partijen gemakkelijke contact met elkaar zoeken om samen te werken aan mooie projecten.”

Behalve contactgegevens van gerenommeerde marktpartijen omvat de gids ook een aantal artikelen over actuele ontwikkelingen in verschillende subsectoren. “Door op trends rond lucht/water-warmtepompen, bodemgebonden warmtepompen, afgiftesystemen en ander onderwerpen in te gaan, hebben we een ‘totaalgids’ gerealiseerd waarin contactgegevens en belangrijke ontwikkelingen zijn gebundeld”, aldus Reinders.

De Marktgids Warmtepompen 2018 is een waardevol hulpmiddel. Hij biedt partijen in de bouwkolom en (mede-) beslissers op het gebied van duurzame klimaatinstallaties een overzicht van de warmtepompmarkt. De gids is een naslagwerk waar ongeveer 5.000 professionals uit verschillende lagen van de bouwkolom uit kunnen putten. Enerzijds dankzij het in rubrieken onderverdeelde adressenoverzicht, anderzijds doordat ze per rubriek in toegankelijk taalgebruik over de laatste marktontwikkelingen kunnen lezen. De digitale versie van de Marktgids Warmtepompen 2018 is gratis verkrijgbaar en kan hier online worden aangevraagd.

Reageer op dit artikel