congres

Markt

Voorlopig programma 12e IEA Heat Pump Conference 2017 gepubliceerd

Voorlopig programma 12e IEA Heat Pump Conference 2017 gepubliceerd

Van 15 tot 18 mei 2017 vindt de twaalfde editie plaats van de driejaarlijkse IEA Heat Pump Conference. De 2017-editie wordt gehouden in het World Trade Centre in Rotterdam. Inmiddels is een gedetailleerd programmaschema voor de Heat Pump Conference beschikbaar.

Alle workshops die tijdens de IEA Heat Pump Conference worden gegeven, bieden een overzicht van de stand van de techniek in de markt. Verder worden praktijkervaringen besproken en komen actuele onderzoeksonderwerpen aan de orde, waarbij veel ruimte wordt gegeven voor discussie. Een overzicht met alle workshop-onderwerpen is te vinden op de conferentiewebsite.

Tot 12 mei kan worden ingeschreven om deel te nemen aan de conferentie. Informatie over het totaalprogramma, de kosten en de wijze van inschrijving staat eveneens online.

Reageer op dit artikel