artikel

CIAT Nederland: een goed, zuiver en duurzaam leven

Markt

CIAT Nederland bestaat al ruim 85 jaar en is een van de Europese leiders op het gebied van verwarming door warmtepompen, koeling en luchtbehandeling in diverse sectoren zoals gezondheidszorg, hotels en industrie.

CIAT Nederland: een goed, zuiver en duurzaam leven

Door deze expertise bieden we efficiënte en duurzame systeemoplossingen aan, met respect voor milieuwaarden en certificeringen. We streven er daarnaast naar om de ecologische impact van onze producten gedurende hun levenscyclus te verminderen, vanaf het maken tot het afvoeren ervan.

Nederland van het gas af

Als grote speler in de sectoren voor warmtepompen, koelsystemen en luchtverwerkingsinstallaties vinden we schonere, zuinigere en veiligere oplossingen uit. Om Nederland ‘van het gas af’ te krijgen, nemen we samen met onze klanten en partners verantwoordelijkheid voor de verduurzaming van Nederland. De warmtepomp biedt hiervoor een goed alternatief. Deze inzet vormt een belangrijk onderdeel van onze ontwikkelingsstrategie.

Duurzame ontwikkeling

We geven duurzame ontwikkeling een belangrijke plaats in de industriële en commerciële strategie. Sinds 2008 hebben alle bedrijfstakken hun krachten gebundeld om initiatieven op dit gebied te implementeren. Al deze initiatieven zijn bedoeld om het milieu beter te beschermen, de mensheid te respecteren en de economie te verduurzamen. Door zich voor de vooruitgang op deze 3 onderling verbonden richtlijnen te richten, willen we de ontwerp- en productieactiviteiten op een steeds milieuvriendelijker manier uitvoeren zodat de eigen invloed op het milieu wordt verminderd. We helpen professionals en klanten om projecten met een beperkte invloed te implementeren. Dat is mogelijk dankzij een ambitieus ‘ecodesign’-programma dat in het aanbod van systemen en diensten is geïntegreerd.

Behoeften mensheid en milieu

In het licht van de strategische uitdagingen waarmee we vandaag de dag worden geconfronteerd, proberen we ook de behoeften van de mensheid en van het milieu in balans te brengen. Daarbij streven we naar hetzelfde doel voor alle betrokkenen: een goed, zuiver en duurzaam leven.

Innovatie CIAT Nederland

Onze ingenieurs en technici werken in het hart van een van de grootste private onderzoeks- en innovatiecentra in Europa. Ze ontwerpen producten en systemen die vandaag in staat zijn om aan de behoeften van morgen te voldoen. Daarbij worden milieuvriendelijke ontwerpprincipes toegepast, zodat naleving van milieuregelgeving en -certificeringen kan worden gegarandeerd.

Dit artikel is gesponsord door CIAT Nederland 

Reageer op dit artikel