artikel

Samenwerkingsprogramma voor warmtepomptechnologieën (HPT TCP) publiceert jaarverslag

Markt

Samenwerkingsprogramma voor warmtepomptechnologieën (HPT TCP) publiceert jaarverslag

Het technologische samenwerkingsprogramma voor warmtepomptechnologieën (HPT TCP) heeft onlangs zijn jaarverslag over 2016 gepubliceerd. Het kan worden gedownload op de website van IEA Technology Collaboration Programme on Heat Pumping Technologies.

Het jaarverslag beschrijft de activiteiten die vanuit het programma in 2016 zijn uitgevoerd, inclusief  informatie over de ‘Annexes’ (specifieke onderzoekstaken) van het HPT TCP, en de hoogtepunten van 2016. Behalve het verslag over 2016 zijn  in de publicatie-database van het programma ook vorige jaarverslagen te vinden.

Download hier het HPT TCP Annual Report 2016 (let op: direct nadat op de link wordt geklikt, start de download).

>Leestip: Het HPT TCP was onlangs betrokken bij de organisatie van het IEA Heat Pump Congress in Rotterdam. De afgelopen weken publiceerden we een verslag van dit congres, in twee delen:
Verslag deel 1
Verslag deel 2

Reageer op dit artikel