12 oktoberBrabanthallen

Sprekers

 

Frank Agterberg

Voorzitter van Vereniging Warmtepompen en bodemenergieNL en Dagvoorzitter van deze dag

Dr. Frank Agterberg MBA is voorzitter van Vereniging Warmtepompen en bodemenergieNL en bestuurslid van de Nederlandse Vereniging Duurzame Energie en zit Agterberg midden in de wereld van verduurzaming van woningen en met warmtepompen in het bijzonder. Hij is daardoor betrokken en heeft kennis van zaken. Frank begon zijn carrière als specialist in chemie en bewoog van daaruit via milieu en bodem naar duurzame energie. Hij doet steeds zijn best om bedrijfsleven, overheid en kennis samen te brengen voor ‘goede business in de goede zaak’. Samenwerken is zijn motto en daarom is hij graag uw dagvoorzitter op dit congres waar kennis, beleid en markt bij elkaar komen voor kansen voor de warmtepomp!

Gijs Diependaal

Gijs Diependaal, Innovatie manager EnerGijs, namens NIBE Energietechniek

Gijs Diependaal, Innovatie Manager duurzaamheid, met ruim 20 jaar ervaring in installatie en innovatie voor zowel het consumenten als zakelijke energiedomein. Zo heb ik onder andere een hybride warmtepomp ontwikkeld en op de markt gezet van zand tot klant.

Danny Wisselo

Danny Wisselo, Senior Sales Advisor Nathan B.V.

Sinds circa 7 jaar met veel plezier werkzaam binnen Nathan waarbij we ons inzetten voor het aanbieden van totale duurzame verwarming en koel concepten voor zowel de nieuwbouw als de bestaande woningbouw..

 

Heb je vragen?

Neem contact op met

Ageeth Luisman
06-53723319
events@vmnmedia.nl

Wil je partner worden?

Neem contact op met

Richard van Dijk, Media-adviseur Gawalo en Warmtepompen
richardvandijk@vmnmedia.nl

06-330 314 74