12 oktoberBrabanthallen

Partners

Remeha

Remeha ontwikkelt innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte, warm water en koeling, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant. Remeha is één van de voornaamste merken binnen de in Apeldoorn gevestigde BDR Thermea Group, met 6.200 medewerkers actief in meer dan 100 landen in de wereld.

 

Nathan Systems

Nathan is expert op het gebied van duurzame verwarming, koeling en warmwatervoorziening. Wij zijn nauw betrokken bij diverse projecten, variërend van klein tot groot. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een geheel nieuwe wijk of de transformatie van een kantoorgebouw, Onze producten zijn veelzijdig inzetbaar. Onze kracht ligt in hoogwaardige producten, slimme energieconcepten en uitgebreide dienstverlening. Wat ons echt onderscheidt, zijn onze totaaloplossingen: het combineren van producten van gerenommeerde Europese fabrikanten om duurzame klimaatconcepten te creëren met een maximaal rendement. Of het nu om nieuwbouw, transformatie of renovatie gaat, Nathan is uw geautoriseerde importeur en partner voor betrouwbare producten en duurzame klimaattechniek.

 

NIBE Energietechniek

NIBE Energietechniek is een 100% dochteronderneming van het Zweedse NIBE AB. NIBE heeft ruim 40 jaar ervaring met warmtepompen. Het assortiment omvat een brede range lucht/water, water/water en ventilatielucht/water warmtepompen voor All-Electric en hybride oplossingen in nieuwbouw én bestaande bouw.

Door bij de ontwikkeling van warmtepompen de zware eisen van het Scandinavische klimaat als uitgangspunt te nemen, onderscheiden warmtepompen van NIBE zich in kwaliteit én prestaties. Niets voor niets is NIBE met haar warmtepompen marktleider in Europa en Noord-Amerika.

 

Opleidingscentrum GO

Opleidingscentrum GO is hét opleidingscentrum voor de koude-en klimaattechnische branche. In het Expertisecentrum in Ede kan worden getraind met warmtepompen in de meest voorkomende verschijningsvormen. Van 'full electric' waarbij de warmte aan de buitenlucht wordt onttrokken, hybride (een combinatie van warmtepomp met gasgestookte cv-ketel) tot zogeheten 'grondgebonden' installaties, die gebruikmaken van bodemwarmte.

Heb je vragen?

Neem contact op met

Ageeth Luisman
06-53723319
events@vmnmedia.nl

Wil je partner worden?

Neem contact op met

Richard van Dijk, Media-adviseur Gawalo en Warmtepompen
richardvandijk@vmnmedia.nl

06-330 314 74