nieuws

Alles over prefab-units met warmtepompen voor woningen

Geen categorie

Alles over prefab-units met warmtepompen voor woningen

Prefab-units met warmtepompsystemen voor woningbouw zijn een trend. Warmtepompleveranciers spelen hiermee in op de behoefte aan kant en klare producten. Die is ontstaan door vraag bij installatiebedrijven. In een whitepaper worden de prefab-units of plug&play-systemen met warmtepompen van diverse kanten belicht.

 

In de white paper komt in het eerste deel  de achtergrond van de warmtepompunit-trend aan de orde. Hoe is die trend ontstaan en hoe belangrijk zijn de prefab units voor de verduurzaming van woningen?

Aanbod prefab-units
Deel 2 van de whitepaper geeft een overzicht van het aanbod. Energiemodule en prefab-concept, nul-op-de-meterconcept, plug & play installatieset; leveranciers geven hun eigen benaming voor units waarin alle technische componenten voor een warmtepompsysteem zijn samengebracht. Het gaat hierbij om Alklima/Mitsubishi Electric met Electric Wattz, Nefit, Ambrava/Samsung, Nathan, LG, Nibe en Factory Zero.

Beste plek prefab-units
In deel 3 komen deskundigen aan het woord over de beste plek voor units in of bij een woonhuis. Ze kunnen op zolder komen te staan, bij de voordeur en in de achtertuin. Voor elke situatie is een van deze plaatsen de beste oplossing.

> Wilt u meer informatie over prefabunits, dan kunt u hier de whitepaper downloaden.

Reageer op dit artikel