nieuws

Menno van der Hoff: ´Persoon van het Jaar’

Geen categorie

Menno van der Hoff: ´Persoon van het Jaar’

Menno van der Hoff, geestelijk vader van het Triple Aqua-warmtepompsysteem en hoofd R&D bij Uniechemie, is tijdens de afgelopen Atmosphere Europe-conferentie uitgeroepen tot ‘Persoon van het Jaar’.

Onderdeel van deze conferentie waar natuurlijke koudemiddelen centraal staan, is de uitreiking van de Europe Awards van het Accelerate-magazine. Dit is een publicatie van shecco, een platform dat de toepassing van natuurlijke koudemiddelen promoot. Andrew Williams, redacteur van het magazine, overhandigde de ‘Persoon van het Jaar’-award aan Van der Hoff vanwege diens “inspiratie voor de uitrol van natuurlijke koudemiddelen in Europa” en zijn “aanstekelijke enthousiasme bij het doorontwikkelen van innovatieve technologie”.
Andere award-winnaars zijn de Carrefour Group (food retail), Nestlé (lichte commerciële koeling), de Staay Food Group (industrieel) en Viessmann (innovatie van het jaar).

> Eerder dit jaar werd Triple Aqua door het European Technology and Innovation Platform on Renewable Heating & Cooling uitgeroepen tot ‘Beste innovatieproject.

Reageer op dit artikel