nieuws

Minister Kamp neemt boek ‘Duurzame warmte en koude’ in ontvangst

Geen categorie

Minister Kamp neemt boek ‘Duurzame warmte en koude’ in ontvangst

Onlangs nam minister Kamp het boek Duurzame warmte en koude van auteur Klaas de Jong in ontvangst. “Het boek geeft een overzicht van warmte- en koudenetten in de volle breedte en in alle veelkleurigheid,” lichtte De Jong toe. Kamp complimenteerde de auteur met de heldere communicatie over warmte in dit boek.

 

In november verscheen het boek Duurzame warmte en koude, de groei van warmte- en koudenetten in Nederland.
Auteur is Klaas de Jong. In 102 bladzijden in kleur en 14 hoofdstukken geeft dit boek inzicht in de ontwikkelingen in Nederland en Vlaanderen, met een overzicht van hernieuwbare warmte- en koudebronnen, praktijkvoorbeelden, nationaal en Europees beleid en innovaties.

Het boek is voor 14,95 euro verkrijgbaar bij de boekhandel, of rechtstreeks te bestellen bij de stichting Warmtenetwerk via het contactformulier.

 

Reageer op dit artikel