nieuws

‘Unieke combinatie van ruimtetemperatuur- en warmtepompregeling’

Geen categorie

‘Unieke combinatie van ruimtetemperatuur- en warmtepompregeling’

De nieuwe individuele ruimtetemperatuurregeling alpha home van alpha innotec is speciaal ontwikkeld voor verwarming en koeling met warmtepompen. alpha home brengt de warmte- en koudeopwekking en de verdeling daarvan regeltechnisch samen en optimaliseert zo het energiegebruik van alpha innotec-warmtepompen, evenals de verdeling van warmte of koude in het hele huis.

De temperatuur kan door het intelligente regelsysteem voor iedere ruimte individueel worden ingesteld. alpha home optimaliseert zelfstandig de aanvoertemperaturen die nodig zijn om de ingestelde ruimtetemperaturen te bereiken. Zodra een ruimte door externe factoren wordt verwarmd, zoals de zon of een haardkachel, stopt alpha home op die locatie automatisch de toevoer van warmte. Zo wordt de warmte efficiënt door de warmtepomp beschikbaar gesteld en naar behoefte verdeeld.

Zelf instellen met behulp van de alpha home-app

Door de toepassing van Z-wave draadloze technologie en WLAN is alpha home eenvoudig te installeren. Het draadloze systeem heeft een bereik tot 30 meter. Eindgebruikers kunnen zelf de gewenste temperatuur voor iedere afzonderlijke ruimte instellen door middel van de alpha home-app. Bestaande alpha innotec-warmtepompsystemen kunnen desgewenst compleet of ten dele worden uitgerust met alpha home.

Klik hier voor meer informatie.

Reageer op dit artikel