nieuws

Galletti introduceert A++ miniwarmtepomp

Geen categorie

Galletti introduceert A++ miniwarmtepomp

Galletti heeft reeds een groot assortiment high-efficiency warmtepompen, met vermogens van van 12 tot 1200 kW. Vanaf deze maand is daar onder de naam MCI een reeks kleine, luchtgekoelde omkeerbare warmtepompen aan toegevoegd (met vermogens van 5,7 tot 14,5 kW bij nominale temperaturen).

De nieuwe MCI is uitgerust met een ‘full-inverter’ (BLDC) compressor, EC-ventilatormotor en EC-circulatiepomp. Met het geavanceerd systeemmanagement, een elektronisch expansieventiel en een efficiënte (AISI 316) platenwisselaar functioneert de MCI in de hoogste efficiëntieklassen (2 modellen label A+ en 3 modellen A++), waar momenteel hoge subsidies voor worden toegekend.

Gallletti garandeert dat de warmtepompen tot een buitentemperatuur van –10 °C warmtapwater van 60 °C kunnen produceren. Daarnaast kan de MCI bij buitentemperaturen tot –20 °C blijven functioneren als warmtepomp. De MCI is compact in afmetingen, heeft een laag gewicht en laag geluidsniveau, zo stelt de fabrikant. Zoals alle modellen van Galletti is ook de MCI-range Eurovent-gecertificeerd.

De MCI-warmtepompen van Galletti worden in Nederland gedistribueerd door Airconair.

Reageer op dit artikel