nieuws

Duurzame technologieën voor een beter leven

Geen categorie

Duurzame technologieën voor een beter leven

EPEE European Partnership for Energy & the Environment en EVIA European Ventilation Industry Association organiseren de conferentie “Eureka 2016: verwarming, koeling en ventilatie: Duurzame technologieën voor een beter leven.”

Het evenement gaat over de invloed van de verwarmings-, koel- en ventilatie-industrie op de energie-doelstellingen van de Europese Unie en het potentieel, de aantrekkelijkheid en innovatieve karakter van deze industrie. De plenaire openingszitting, met een keynote speech door een vooraanstaande gast, zal worden gevolgd door vier break-out panel sessies over de volgende onderwerpen:

•  De rol van de koeling bij het terugdringen van voedselverspilling
•  Het verhogen van politieke bewustwording op luchtkwaliteit & thermisch comfort
•  De impact van de nieuwe F-gassenverordening in Europa en daarbuiten
•  Energie-efficiëntie in gebouwen

Datum en tijd: dinsdag 13 december 2016
Locatie :  Marriott Hotel, Johan de Wittlaan 30, Den Haag

Klik hier voor nadere informatie en het programma op de website van Eureka*2016.

Congres over regelgeving klimaattechniek

Tijdens het congres ‘Ken de wetten, pak je kansen’, dat op 24 november plaatsvindt, wordt kennis en ervaring uitgewisseld met betrekking tot regelgeving rond energiebesparing en klimaattechniek. Zo wordt onder andere uitgebreid aandacht besteed aan de nieuwe BENG-regels, ERP, Breeam en Ecodesign. Lees hier meer over dit congres.

Reageer op dit artikel