nieuws

Willem Hooijkaas (NPW) ontvangt eerste exemplaar Marktgids Warmtepompen 2016/2017

Geen categorie

Willem Hooijkaas (NPW) ontvangt eerste exemplaar Marktgids Warmtepompen 2016/2017

De komende editie van Vakblad Warmtepompen wordt vergezeld door de Markgids Warmtepompen 2016/2017. Het eerste exemplaar van de gids werd door Uko Reinders, hoofdredacteur van Vakblad Warmtepomen, uitgereikt aan Willem Hooijkaas, voorzitter van het Nederlands Platform Warmtepompen. De uitreiking vond plaats op 4 oktober, op de Vakbeurs Energie in Den Bosch.

De Marktgids geeft een overzicht van alle partijen die bij de warmtepompsector betrokken zijn, gerubriceerd op onderwerpen als ‘lucht als bron’, hybride, wko, afgiftesystemen en ‘kennis en onderwijs’. Warmtepompen zijn nog betrekkelijk nieuw op de markt. Dat betekent dat niet iedereen zijn weg al goed kan vinden bij de toepassing van deze techniek, en ook nog niet goed op de hoogte is van alle partijen die hierbij betrokken zijn.

Kennis delen en elkaar vinden

Juist voor warmtepompen is het belangrijk om alle partijen in de markt goed te kennen, omdat ze alleen goed functioneren in optimale samenwerking met een bron- en afgiftesystemen. Dat betekent dat marktpartijen op elkaars kennis moeten kunnen vertrouwen en elkaar moeten kunnen vinden. Dat was de belangrijkste reden voor uitgever Vakmedianet om deze Marktgids samen te stellen. Om betrokken marktpartijen en eindgebruikers goed op weg te helpen, is de gids bovendien voorzien van artikelen over trends en ontwikkelingen rond warmtepompen en afgiftesystemen.

Reageer op dit artikel