nieuws

Roadtrip door moderne stad tijdens Warmtepompen Innovatieroute in Den Bosch

Geen categorie

Roadtrip door moderne stad tijdens Warmtepompen Innovatieroute in Den Bosch

Tijdens Vakbeurs Energie in Den Bosch organiseert Vakblad Warmtepompen op woensdag 5 en donderdag 6 oktober de Warmtepompen Innovatieroute. De eerste halte die tijdens de gratis tocht wordt aangedaan is Alklima/Mitsubishi Electric. Het bedrijf neemt u  mee op een roadtrip door de moderne stad, vol met de meest actuele duurzame elektrische klimaattechnologie.

Het bedrijf richt zich volledig op de energie van de toekomst. Dat wil zeggen: de energie mét de toekomst, want elektriciteit vormt nu al een volwaardige en krachtige bron achter complete klimaatsystemen van iedere schaalgrootte en gebruiksdoel. Op stand voert de roadtrip langs woningen, scholen, winkels, hotels en kantoren met elk hun specifieke oplossingen in all-electric en nul-op-de-meter. Daarbij komen talloze reeds gerealiseerde projecten in beeld.

Hoogste subsidies

Alle ruim vijftig warmtepompcombinaties van Mitsubishi Electric, inclusief de Ecodan-warmtepompconcepten, hebben het hoogste A++-label. Zij komen daarom in aanmerking voor minimaal € 2.300,- (tot 10 kW), en voor iedere kW extra vermogen komt er nog € 100,- subsidie bij. Het hoge A++-rendement en de bijbehorende hoge subsidie verkorten de terugverdientijd van het warmtepompsysteem aanzienlijk, en realiseren over de levensduur van het systeem uiteindelijk een tot 25% grotere besparing.

Technologische innovaties

Er zijn tal van technologische innovaties waarmee u kennis kunt maken, waaronder de PQ-unit, Hyper Heating-modellen, en het nieuwe elektrische Thermoscreens luchtgordijn. De watergevoerde PQ-condensorunits realiseren dankzij onder meer de modulerende bronpompaansturing, de variabele verdampingstemperatuur op basis van binnenactiviteit en de dual setpoint rendementsverbeteringen tot vijftig procent. De Hyper Heating-range levert uitzonderlijke prestaties, zelfs bij lage buitentemperaturen tot -25°C. Het nieuwe HX2 DXE luchtgordijn van Thermoscreens dat kan koelen en verwarmen, is speciaal ontwikkeld voor de productlijnen. Mr Slim en City Multi VRF.

Meer informatie over de Warmtepompen Innovatieroute en opgeven

Reageer op dit artikel