nieuws

Lezingen, workshops en adviesgesprekken RVO.nl tijdens Vakbeurs Energie 2016

Geen categorie

Lezingen, workshops en adviesgesprekken RVO.nl tijdens Vakbeurs Energie 2016

Bij veel ondernemers en bedrijven is lang niet altijd bekend hoe de overheid hen kan ondersteunen met de energietransitie. Daarom deelt Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) haar kennis tijdens Ecomobiel en Vakbeurs Energie op 4, 5 en 6 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch.

Naast een programma van lezingen en workshops, kunnen ondernemers en professionals die vooruit willen met energie-opwekking of –besparing een persoonlijk gesprek met een RVO.nl adviseur inplannen.

Breed kennis- en expertisegebied van RVO.nl

Het kennis- en expertisegebied van RVO.nl is breed; de onderwerpen die de revue passeren in de negentien lezingen en workshops van RVO.nl variëren van energieprestatiecontracten en de energie-investeringsaftrek tot laadinfrastructuur, het energielabel van utiliteitsgebouwen en brandstoffenvisie.

Workshop Energiebesparing en Energie-investeringsaftrek

Adviseur Maarten Deckers van RVO.nl geeft de workshop Energiebesparing en Energie-investeringsaftrek, een gouden combinatie. Deze workshop is bedoeld om de drempel voor ondernemers te verlagen om gebruik te maken van deze fiscale regeling.

Overzicht adviseurs en adviesonderwerpen
Overzicht lezingen en workshops

> Lees ook Meelopen met Warmtepompen Innovatieroute op Vakbeurs Energie in Den Bosch

Reageer op dit artikel