nieuws

Itho Daalderop voorziet producten standaard met thermostaat spIDer

Geen categorie

Itho Daalderop voorziet producten standaard met thermostaat spIDer

De producten lucht/water warmtepomp HP (Cool) Cube, verwarmingstoestellen Base Cube 30/35, Base Cube Duo en Comfort Classic van Itho Daalderop worden met ingang van 1 oktober standaard voorzien van de spIDer Base thermostaat.

Met de thermostaat kunnen bewoners op één apparaat hun verwarming en ventilatie bedienen. Ook nieuwbouwprojecten waar de toestellen worden toegepast, zullen standaard worden voorzien van de thermostaat.

SpIDer Base te bedienen vanaf smartphone

Een upgrade maakt van de thermostaat een slimme klimaatthermostaat. De upgrade bestaat uit de Gateway die een aantal verschillende functies beschikbaar stelt zoals verwarming in verschillende zones regelen, inzicht in binnenluchtkwaliteit krijgen en het energieverbruik van elektrische apparaten aansturen en monitoren.

SpIDer Base niet bij Base Cube 24/30 (13l) en de Base Cube 24/35 (16l)

De spIDer Base wordt bij alle verwarmingstoestellen meegeleverd, behalve bij de Base Cube 24/30 (13l) en de Base Cube 24/35 (16l). Deze varianten zijn vaak het cv-gedeelte van de HP (Cool) Cube combinatie, waarbij de thermostaat standaard al is toegevoegd.

> Lees ook Klimaatthermostaat voor twee verwarmingszones en koeling

Reageer op dit artikel