nieuws

RVO voert SDE+ adviesgesprekken over hernieuwbare energie

Geen categorie

RVO voert SDE+ adviesgesprekken over hernieuwbare energie

De najaarsronde Stimulering Duurzame Energieproductie (SDE+) 2016 wordt naar verwachting op 27 september 2016 geopend. Met SDE+ stimuleert het ministerie van Economische Zaken de productie van hernieuwbare energie. Ter voorbereiding op de openstelling van de najaarsronde organiseert RVO.nl op 23, 25 en 30 augustus SDE+ adviesgesprekken voor biomassa, geothermie, water en wind.

Wilt u een persoonlijk gesprek met een SDE+ adviseur? Meld u dan aan via het registratieformulier. U kunt zich tot en met vrijdag 12 augustus registreren. Enkele dagen voor het adviesgesprek ontvangt u een bevestigingsmail, met daarin uw gespreksinformatie. In deze mail leest u op welke datum en tijdstip en met welke SDE+ adviseur u een gesprek heeft. De adviesgesprekken vinden plaats bij RVO.nl in Zwolle.
De SDE+ adviesgesprekken zijn overigens niet bedoeld voor de categorieën Wind op Zee en Zon. Voor Zon-projecten organiseert RVO.nl op dinsdagmiddag 23 augustus een informatiebijeenkomst in de Nieuwe Buitensociëteit Zwolle.

Klik hier voor nadere informatie op de site van RVO NL.

>Lees meer over SDE+

Reageer op dit artikel