nieuws

ROVC en InstallatieWerk bundelen krachten

Geen categorie

ROVC en InstallatieWerk bundelen krachten

ROVC, partner in trainingen en opleidingen voor technisch Nederland, sluit een samenwerkingsovereenkomst met InstallatieWerk (Contract-Onderwijs) Nederland. De twee organisaties hopen zo een breder aanbod te bieden.

Halverwege juli ging de samenwerking van start.

‘Samenwerking werpt vruchten af’

Stefan Adriaansen, Landelijk manager Contract-Onderwijs bij InstallatieWerk Nederland: “Als opleidingsbedrijven vissen we met zijn allen in de dezelfde vijver. Maar in plaats van in elkaars vaarwater te zitten bundelen wij onze krachten.” “Het is mooi om te zien dat de samenwerking nu al haar vruchten afwerpt, terwijl we nog maar net aan de gang zijn. Samen tillen we de vakkennis van technici naar een hoger niveau en bieden we toegevoegde waarde, daar waar het hard nodig is”, zegt Roel Greutink, manager Business Development bij ROVC,

> Lees ook Vacature techniek in half jaar gevuld

Reageer op dit artikel