nieuws

ENQUÊTE: Hoe heeft de EU F-gassenverordening uw bedrijf beïnvloed ?

Geen categorie

ENQUÊTE: Hoe heeft de EU F-gassenverordening uw bedrijf beïnvloed ?

Hoe heeft de EU F-gassenverordening uw bedrijf beïnvloed? shecco onderzoekt deze vraag in samenwerking met Bas Eickhout, lid van het Europees Parlement, die een van de belangrijkste beslissers rond het creëren van de huidige F-gassenverordening was. Helpt u hen met het onderzoek?

De bedoeling is dat u een enquête met maximaal 20 inhoudelijke vragen invult. Het kost ongeveer 10 minuten tijd. Alle resultaten zullen anoniem blijven en alleen geaggregeerde gegevens zullen worden gebruikt. Sommige opmerkingen die u maakt zouden kunnen worden toegeschreven aan uw organisatie, maar alleen wanneer u aan het eind van de enquête daar uw uitdrukkelijke toestemming voor geeft. De gegevens worden verwerkt in een rapport dat voor iedereen beschikbaar is.

EU F-gassenverordening brengt veranderingen teweeg

Waarom dit onderzoek? De EU F-gassenverordening is in 2015 werking in getreden en heeft al vele veranderingen in de HVAC & R-industrie in Europa en daarbuiten gebracht. Om de gevolgen van de verordening te evalueren betreffende de beschikbaarheid van de technologie om de koudemiddelen met een hoge GWP, de kosten van materiaal, R & D, innovatie, of werk te vervangen, heeft shecco een online enquête opgesteld.

> Vul de enquête in

Reageer op dit artikel