nieuws

AquaSnap warmtepomp met ESSEER tot 4,56

Geen categorie

AquaSnap warmtepomp met ESSEER tot 4,56

De nieuwe generatie AquaSnap luchtgekoelde koelmachines en warmtepompen met Greenspeed-technologie van Carrier heeft een ESSEER tot 4,56 en SCOP tot 3,1.

Dat meldt Carrier.

Hydraulische regelingen voor energie-efficiëntie

De nieuwe generatie hydraulische regelingen garanderen energie-efficiëntie. De European Seasonal Energy Efficiency Ratio (ESEER) tot 4,56 en een Seasonal Coefficient of Performance (SCOP) tot 3,1 bieden meerwaarde voor commerciële en residentiële toepassingen.

Warmtepomp kan 60 graden leveren

De AquaSnap 30RBV en 30RQV units zijn voorzien van toerengeregelde – twin rotary – compressoren waardoor de capaciteit traploos, binnen bepaalde grenzen, geregeld kan worden. De 30RQV omkeerbare warmtepompen kunnen een wateruittredetemperatuur tot 60°C leveren.

Plug & play: makkelijk installeren en inbedrijfstellen

De units zijn een ‘plug & play’ oplossing. Hun compacte formaat zorgt voor een eenvoudige installatie in kleine kantoren, hotels en winkels. Door de directe toegang tot alle componenten van de units, zijn ook de inbedrijfstelling en het onderhoud eenvoudig.

> Lees ook Nieuwe generatie AquaSnap warmtepompen

Reageer op dit artikel