nieuws

Warmtepomptrainingen van Fujitsu: Waterstage & Sanistage

Geen categorie

Warmtepomptrainingen van Fujitsu: Waterstage & Sanistage

De warmtepomptrainingen van Fujitsu zijn van start gegaan. Tijdens de training wordt ingegaan op type Waterstage, in combinatie met vloerverwarming en LT radiatoren. Tevens komt in deze training de diversiteit aan bod op het gebied van de ventilatie-warmtepompboiler Sanistage.

Naast de Waterstage en Sanistage komt ook de Sunstage aan bod. Dit is een zonne-energiesysteem voor de opwarming van sanitair water. De Sunstage is de meest energiezuinige en milieuvriendelijke manier om sanitair warm water te maken, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

De trainingen zijn met name geschikt voor installateurs en technisch commerciële mensen die meer inzicht willen verkrijgen in het installeren en optimaliseren van lucht/waterwarmtepompen. Wilt u ook graag een training van Fujitsu warmtepompen? Bekijk de verschillende trainingsmogelijkheden.


TIP! Nederlands Warmtepompen Congres 2016

Tijdens het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 op 7 juni geven experts antwoord op deze – en tal van andere – vragen, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. >> Meer informatie en aanmelden

Reageer op dit artikel