nieuws

Vakbeurs Energie 2016: nieuwe connecties in de energietransitie

Geen categorie

Vakbeurs Energie 2016: nieuwe connecties in de energietransitie

De Vakbeurs Energie vindt plaats van 4 tot en met 6 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. Uniek daarbij is de verbinding die wordt gelegd tussen de belangrijkste betrokken sectoren; gebouwde omgeving, industrie en – door de combinatie met de vakbeurs Ecomobiel – mobiliteit.

De vakbeurs werkt met een thematische aanpak en indeling. Van Audits tot Zonne-energie; alle aspecten van energieopwekking en –  besparing komen aan bod. Energiemanagement speelt een centrale rol. Zo organiseert FedEC o.a. een congres in het kader van het doorbraakproject Energie & ICT, een initiatief van o.a. het ministerie van Economische Zaken, RVO, TKI Switch25SmartGrids, MKB Nederland, Nederland ICT en ECP. Het in 2015 geïntroduceerde platform Energie & Industrie wordt in 2016 verder uitgebreid.

Vakbeurs Energie

Vakbeurs Energie: 4, 5 en 6 oktober 2016 in de Brabanthallen in Den Bosch.
Vakbeurs Ecomobiel: 4 en 5 oktober 2016. Dagelijks van 10.00-17.00 uur.

Reageer op dit artikel