nieuws

Winnaar Nederlandse Warmtepomp Awards geselecteerd

Geen categorie

Winnaar Nederlandse Warmtepomp Awards geselecteerd

Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres 2016 wordt de Warmtepomp Award uitgereikt; een prijs voor architecten die een duurzaam woningontwerp hebben gemaakt waarin een warmtepomp een centrale rol speelt. De inzendtermijn is verstreken en de voorlopige winnaar is geselecteerd.

De jury – bestaande uit Willem Hooijkaas (Nederlands Platform Warmtepompen), Bas Roestenberg (Vakblad Warmtepompen) en Andries Laane (Villanova Architecten) – heeft de inzendingen beoordeeld en een voorlopige winnaar geselecteerd. “Dat het om een ‘voorlopige’ winnaar gaat heeft ermee te maken dat we als jury zo zorgvuldig mogelijk te werk willen gaan”, aldus jurylid Bas Roestenberg. “We hebben weliswaar een afweging gemaakt en een winnaar geselecteerd, maar voordat hij of zij de award definitief krijgt toegewezen, willen we een controleslag uitvoeren en onder andere narekenen of de meegestuurde EPC-berekening klopt. Zodra die in orde is bevonden, zal de betreffende inzender het heuglijke bericht krijgen dat hij de wedstrijd heeft gewonnen.”

Nederlands Warmtepomp Awards

De award wordt officieel uitgereikt tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres 2016, dat op 7 juni aanstaande plaatsvindt in Veenendaal. Voorafgaand aan de uitreiking krijgt de winnaar de gelegenheid om middels een korte presentatie in te gaan op de belangrijkste kenmerken van zijn of haar project, en te laten zien op welke manier een warmtepomp daarbij bijdraagt aan het duurzame karakter ervan.


TIP! Nederlands Warmtepompen Congres 2016

Tijdens het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 op 7 juni geven experts antwoord op deze – en tal van andere – vragen, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. >> Meer informatie en aanmelden

Reageer op dit artikel