nieuws

Voorwaarden voor resultaat: integraliteit & kennis

Geen categorie

Voorwaarden voor resultaat: integraliteit & kennis

Om tot verduurzaming van de woningvoorraad te komen, staan woningcorporaties vaak voor belangrijke beslissingen. Welke duurzame technieken ga ik inzetten? Hoe kom ik tot een juiste keuze die uiteindelijk leidt tot een goed resultaat?

Dit vraag om een goede samenwerking, overleg en afstemming tussen partijen, maar vooral ook om kennis van zaken die in de voorbereidingsfase van cruciaal belang zijn. Mohammed Bachri, Manager techniek, Corporatie Energie Beheer zal hierover een presentatie geven op het Nederlands Warmtepompen Congres 2016.

Vragen over warmtepompen

Het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 wordt georganiseerd op 7 juni bij Hotel Van der Valk in Veenendaal. Op deze dag geven experts antwoord op tal van vragen over warmtepompen zoals: Hoe zit het met de financiering? Aan welke eisen moet worden voldaan? En hoe krijg je alle partijen op één lijn, als het om duurzame woningbouw en warmtepompen gaat? De antwoorden worden gegeven aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden.


TIP! Nederlands Warmtepompen Congres 2016

Tijdens het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 op 7 juni geven experts antwoord op deze – en tal van andere – vragen, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. >> Meer informatie en aanmelden

Reageer op dit artikel