nieuws

Meerderheid websitebezoekers staat achter uitfasering van gasketels

Geen categorie

Meerderheid websitebezoekers staat achter uitfasering van gasketels

De afgelopen periode hebben bezoekers van deze website massaal gestemd op de stelling ‘Net als Denemarken moet Nederland de gasketel uitfaseren’. Een grote meerderheid van de deelnemers aan deze poll bleek het met de stelling eens te zijn.

Van de meer dan 350 websitebezoekers die hebben gestemd in de poll gaf 83 procent aan het eens te zijn met de stelling, omdat de energietransitie ‘stevige maatregelen’ vergt. Daar staan 17 procent van de poll-deelnemers tegenover; zij zouden de uitfasering van gasketels niet ondersteunen. Ongeveer de helft van deze tegenstemmers is kritisch omdat uitfasering ‘tot problemen in de energielevering’ leidt; de andere helft denkt dat er economische belangen zijn die zo’n besluit niet toelaten.

EPC naar BENG

Inmiddels staat er een nieuwe poll online. De stelling hiervan luidt: ‘Tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres wordt aandacht besteed aan de overgang van EPC naar BENG. Moet hier nu al meer informatie over naar buiten komen?’

Stem!

U kunt vanaf nu uw stem hierop uitbrengen. We zijn benieuwd naar uw mening!


TIP! Nederlands Warmtepompen Congres 2016

Tijdens het Nederlands Warmtepompen Congres 2016 op 7 juni geven experts antwoord op deze – en tal van andere – vragen, aan de hand van inspirerende praktijkvoorbeelden. >> Meer informatie en aanmelden

Reageer op dit artikel