nieuws

CONGRES: ‘Potentieel van grote warmtepompen’

Geen categorie

CONGRES: ‘Potentieel van grote warmtepompen’

De Warmteconferentie 2016 ‘Potentieel van grote warmtepompen: toepassingen, business modellen, algemene voorwaarden, toekomstperspectieven’ zoomt in op het potentieel van grote warmtepompen.

Het congres wordt op vrijdag 2 september 2016 gehouden in de Kantonsraadszaal in St.Gallen (Zwitserland). Het doel van het evenement is om potentiële alsook bestaande toepassingsgebieden en business modellen van grote warmtepompsystemen te benadrukken en om het politieke, financiële en regelgevend kader te bespreken. Besloten in een wetenschappelijk kader wil de conferentie ideeën en oplossingen uit de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland) bespreken.

Grote warmtepompen

De vergadering staat onder auspiciën en is het initiatief van de representatieve organisaties – Bundesverband Wärmepumpe e.V., Verband Wärmepumpe Austria en Fachvereinigung Wärmepumpen Schweiz -. Het wordt georganiseerd door de Universiteit van St. Gallen in het kader van de evenementenserie ‘Heat Meeting’. De vergadering is gericht op deskundigen van de planning, bouw-, installatie- en energieadvieseurs, contractaanbieders zoals energiebedrijven, banken en financiële dienstverleners, beslissers uit de politiek en industrie, eigenaren of beheerders van onroerend goed (vastgoedmaatschappijen, pensioenfondsen, enz.) en natuurlijk de wetenschap.

Reageer op dit artikel