nieuws

Wint u een Green Deal Award 2016?

Geen categorie

Wint u een Green Deal Award 2016?

De Green Deal Board reikt op donderdag 14 april 2016 voor de derde keer de Green Deal Awards uit. De board beloont Green Deals die aansprekende resultaten laten zien met ‘Groen en groei potentieel’.

De uitreiking vindt plaats tijdens de Innovation Expo in Amsterdam. Meer informatie over de voorwaarden vindt u in het aanmeldformulier. Meld u uiterlijk 4 maart aan. De winnaars krijgen een jaar lang het gebruikersrecht van het logo Green Deal Award 2016 en komen uitgebreid in de spotlights te staan. Afgelopen jaren mochten de winnaars daarnaast deelnemen aan een seminar. In 2014 was dat een seminar van Ben Tiggelaar.

Green Deal Award

RVO.nl toetst de aangemelde Green Deals aan de indieningeisen. Een jury bepaalt de winnaars van een Green Deal Award. Op dit moment is de samenstelling van de jury nog niet bekend.

Board

De Koepel Green Deal Groene groei richtte de Green Deal Board op om Green Deals aan te jagen, te volgen en te evalueren. De board kijkt naar Green Deals die bijzondere prestaties leveren op het gebied van samenwerking, durf en vernieuwing, onverwachte positieve neveneffecten en groeimogelijkheden hebben.

Reageer op dit artikel