nieuws

SCX en LCX vervangen LCE-serie

Geen categorie

SCX en LCX vervangen LCE-serie

De LCE-serie warmtepompen en koelmachines van Galletti zijn vervangen door 2 nieuwe series: de SCX-serie (80-360 kW) en LCX-serie met een warmtepompuitvoering met energieklasse A.

SCX-serie (80-360 kW)

De SCX-serie is economisch geprijsd door een compacte bouw en een iets geringer aantal optiemogelijkheden, maar scoort nog steeds hoog op energie-efficiëntie in deellast en een laag geluidsniveau door haar Hyblade-technologie.

LCX-serie

Bij deze serie is het mogelijk om verschillende koudemiddelcircuits te kiezen in dezelfde capaciteit. Is vollast COP en/of redundantie belangrijk, dan is een keuze dual circuit/ dual compressor mogelijk. Is deellast COP belangrijk, dan is de keuze van meerdere compressoren per circuit mogelijk. De LCX-serie kan ook in super low noise (Q) uitvoering worden geleverd.

Reageer op dit artikel