nieuws

IEA Heat Pump Conference 2017 wil abstracts

Geen categorie

IEA Heat Pump Conference 2017 wil abstracts

De organisatoren van de IEA Heat Pump Conference 2017 willen abstracts van experts op het gebied van warmtepomptechnologieën voor papers die gepresenteerd kunnen worden. De conferentie vindt plaats van 15 – 18 mei 2017.

Het gaat om deskundigen die werken aan de toepassing van warmtepompen; fundamenteel onderzoek naar de stromingsleer; smart grids voor stadsgebieden waar warmtepompen gecombineerd worden met andere verwarmingssystemen technologieën; koeling in supermarkten; of geavanceerde procesintensiveringstechnologieën voor de industrie.

IEA Heat Pump Conference 2017

“We vertrouwen er op dat u deze unieke kans zult gebruiken om buiten uw eigen normale omgeving of belangstelling kennis te nemen van het werk van hen die in andere terreinen werkzaam zijn”, schrijft IAE. “Daarom hebben we ook experts uit andere vakgebieden, zoals zonne-energie, geothermische energie, bouw en industriële technologieën en slimme netwerken uitgenodigd om dit bredere perspectief van duurzame energie-infrastructuren toe te lichten.”

Abstract indienen

Het programma zal worden verdeeld in drie fundamentele onderwerpen:

1. Residentiële warmtepompen
2. warmtepompen niet-residentiële waaronder de industrie
3. Innovatie en R & D

Als u uw abstract indient, wil u dan aangeven welk onderwerp u handelt?

 

Reageer op dit artikel