nieuws

Welk warmtepompsysteem past het best?

Geen categorie

Welk warmtepompsysteem past het best?

Afhankelijk van het type systeem, het vermogen en het energielabel kan het subsidiebedrag voor woningeigenaren variëren van 1300 tot 2900 euro. Om alle mogelijkheden, de netto-adviesprijzen en de subsidiebedragen voor elk type systeem overzichtelijk op een rij te zetten, ontwikkelde de DHS de Panasonic Warmtepomp Selector.

Met de Panasonic Warmtepomp Selector kunnen klanten online, stap voor stap, het warmtepompsysteem selecteren dat het beste bij zijn of haar situatie of wensen past. Vervolgens ziet men de netto-adviesprijs, verminderd met het totale subsidiebedrag dat voor die specifieke systeemsamenstelling van toepassing is.

Warmtepompsystemen

Via de Selector kan men kiezen uit vier verschillende warmtepompsystemen:

+ DHS Hybride,
+ DHS All-electric/all-in-one,
+ DHS All-electric/flexible,
+ DHS All-electric/monobloc.

Nul-op-de-meter

Dutchheatpump Solutions is een pure specialist in warmtepompsystemen en maakt onderdeel uit van de Bergschenhoek Groep. Als partner in diverse samenwerkingsverbanden zorgt DHS voor de levering van warmtepompsystemen maar biedt zij ook advisering en technische ondersteuning bij de realisatie van gevanceerde bouwprojecten. Zo is DHS betrokken bij enkele Nul-op-de-meter woningbouwprojecten.

Reageer op dit artikel