nieuws

Nog 3 dagen voor FGNoviteitenprijs 2016

Geen categorie

Nog 3 dagen voor FGNoviteitenprijs 2016

I

n het kader van kennis- en informatieoverdracht roept de organisatie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer iedereen op om via de FGNoviteitenprijs 2016 zijn of haar meest innovatieve product of dienst te delen met de facilitair managers en/ of gebouwbeheerders die op de vakbeurs worden verwacht.

Aanmelden kan nog tot en met woensdag 23 december 2015 via www.fgnoviteiten.nl. De uitreiking van de prijs zal op woensdag 13 januari op de beursvloer plaatsvinden.

>> Meld u/je hier aan voor de gratis toegankelijke vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

FGNoviteitenprijs

Of het nu gaat om een energiezuinige variant van een product, de automatisering van processen, hergebruik van grondstoffen, producten die watergebruik reduceren of bijdragen aan een gezonde werkomgeving, waardoor het aantal ziekmeldingen daalt. Noviteiten dragen bij aan de ontwikkeling van een duurzame werkbeleving en omgeving. Uit de verwachte 75 aanmeldingen zal een onafhankelijke vakjury eind december kiezen welke noviteiten zich tot de 5 genomineerden van de prijs mogen rekenen. De uiteindelijke winnaar zal op de eerste beursdag (woensdag 13 januari ) officieel bekend worden gemaakt en mag zich dan ook een jaar lang winnaar van de FGNoviteitenprijs 2016 noemen.

Ook gemakkelijk meedoen?
Het meedoen aan de FGNoviteitenprijs is voor standhouders gratis, niet standhouders betalen per noviteit een bijdrage van 195 euro. Alle noviteiten worden zowel schriftelijk als digitaal uitgebreid gecommuniceerd naar een doelgroep van tienduizenden.

Aanmelden? Dat kan via www.fgnoviteiten.nl

Reageer op dit artikel